Börja experimentera i tid

Alla uppfinnare och så kallade genier börjar någonstans. Einstein föddes inte full av idéer och teorier utan det utvecklades allt eftersom han växte upp och lärde sig mer och mer om till exempel fysik som var hans stora grej. Och visst har inte alla experimenterande gener i sig, men hur ska ens dotter eller son någonsin kunna bli en nobelpristagare om de inte vet om vad de är bra på? Att ta en weekend till Göteborg kan då vara en bra idé. Varför, kanske du undrar? För att här ligger ett ställe som kallas för Universeum.

Universeum är Nordens största Sceience Center och ligger i Göteborg. Det låter kanske inte som något som passar för barnen, men det är faktiskt just precis tvärt om. Och det bästa av allt är att det är roligt, intressant och lärorikt för ungdomar och föräldrar också. Helt enkelt ett resmål för hela familjen! Dessutom kan man hitta billiga hotell i Göteborg om man måste åka en bit för att kunna besöka det spektakulära stället.

En helg i Göteborg och med Universeum kommer garanterat göra så att dina barn får upp ögonen för det där med fysik och olika experiment. Det är ett otroligt roligt och samtidigt lärorikt ställe att besöka, och vad mer kan man begära som förälder? Visst kostar det, men då och då måste man göra lite roliga saker, då är det bättre att spara in på ett biobesök och lägga de pengarna på inträde istället. Det kommer bli en upplevelse som varken du eller dina barn kommer glömma i första taget.